Ελληνική Βιοτεχνία STN

από το 1976

Η ελληνική βιοτεχνία STN (Stefano & Nota) ξεκίνησε το 1976 με ειδίκευση στην ταξιδιωτική και διαφημιστική τσάντα. Σταθερή στην ενασχόλησή της με ένα μόνο αντικείμενο, δηλαδή την κατασκευή τσάντας, η STN έγινε στο πέρασμα των χρόνων μία από τις πιο δυναμικές και εξειδικευμένες βιοτεχνίες στην Ελλάδα. Τα τελευταία είκοσι χρόνια η STN εξειδικεύεται στην κατασκευή βαπτιστικής τσάντας.

Η STN ήταν και είναι μία από τις πρωτοπόρες βιοτεχνίες στην κατασκευή βαπτιστικής τσάντας.
Ελληνική Βιοτεχνία STN logo

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η τεχνική, οι καλές πρώτες ύλες, οι οικονομικές τιμές αλλά και η συνέπεια στην παράδοση των παραγγελιών είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της STN. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής συνεργάζονται μαζί μας.

Με πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στη βιοτεχνία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε βαπτιστικές τσάντες. Βαπτιστικές τσάντες κλασικές, μοντέρνες, με δαντέλα, με λινάτσα, με ψάθα, με φερμουάρ ή κλιπ, με ιμάντες κ.ά. Αρκετά από τα σχέδιά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για μετά τη βάπτιση σαν απλά σακ βουαγιάζ, τσάντες γυμναστηρίου, τσάντες πλάτης…

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις τσάντες μας είναι άριστης ποιότητας. Η τεχνική μας ως προς την κατασκευή της τσάντας – μετά από σαράντα χρόνια εμπειρίας – είναι αξεπέραστη.

 Οι τιμές μας είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.
Βαπτιστική Τσάντα Νεσεσέρ - Λ220228
Βαπτιστική Τσάντα - T180188